Παραδοσιακό Σφουγγάτο


    Υλικά:

    3 αυγά

    1 κολοκυθάκι


    1 κρεμμύδι

    1 ντομάτα

    60ml. ελαιόλαδο

    100 γρ. φέτα

    Αλάτι

    Πιπέρι

    Ρίγανη

    5-6 δυόσμο

    60ml. νερό

    Εκτέλεση:

    1. Πλένουμε και κόβουμε τα κολοκυθάκια σε φέτες
    2. Καθαρίζουμε και κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
    3. Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι μας και σοτάρουμε το κολοκυθάκι
    4. Κόβουμε την ντομάτα στα τέσσερα αφαιρούμε το εσωτερικό της ντομάτας και κόβουμε την υπόλοιπη σε μικρά κομμάτια
    5. Εφόσον σοταριστούν τα κολοκυθάκια ρίχνουμε την ντομάτα, το κρεμμύδι, το αλάτι, το πιπέρι,  τη ρίγανη και αφήνουμε να ψηθούν και αυτά αρκετά
    6. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα λεκανάκι μαζί με το νερό
    7. Κόβουμε το τυρί σε καρεδάκια το ρίχνουμε μέσα στα χτυπημένα αυγά και τα βάζουμε όλα μαζί στο τηγάνι
    8. Ψήνουμε όσο χρειάζεται και το φαγητό μας είναι έτοιμο

    Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθει.

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.